آموزش ایجاد نقشه ی سایت

دسته بندی :آموزش های کاربردی وردپرس 14 شهریور 1393 شریف 1375

آموزش ایجاد نقشه ی سایت

آموزش ایجاد نقشه ی سایت نقشه ی سایت Google XML به شما اجازه ی افزودن صفحات وردپرسی رو میده.به سادگی با کلیک بر روی لینک additional pages و دادن آدرس به آن امکان ایجاد صفحات ایستا را خواهید داشت. یکی دیگه از خصوصیات خوب نقشه ی سایت Google XML اجازه ی تنظیم دیدگاه ها می باشد.به صورت پیش فرض،تعدادی از دیدگاه ها تنظیم شده است.

آموزش ایجاد نقشه ی سایت

آموزش ایجاد نقشه ی سایت

اگه برای بار اول تنظیمات رو انجام بدین در هر زمانی که پست جدیدی ایجاد بشه به صورت اتوماتیک در سایت منتشر میشه.
اول از همه به یک نکته خیلی مهم توجه کنید:
تنظیماتی که در این افزونه اعمال میشه ارتباط نزدیکی با تنظیمات افزونه های سئو مثل all in one seo یا wordpress seo داره. چون مثلا اگه تو اونا گذاشتید تگ ها ایندکس بشه خوب تو نقشه سایتتون هم باید بیان.خوب قطعا این افزونه را نصب کردید که الان اومدید در مورد تنظیماتش آموزش ببینید. این افزونه امکانات خوبی برای ساخت اتوماتیک نقشه سایت داره ولی همونطور که خود افزونه هم بیان کرده ممکنه گاهی اوقات به سرور فشار بیاره. در ضمن گاها دیده شده تو سایت هایی که تعداد مطالب و همچنین تگ ها زیاده، در اجرا به مشکل برخورده ولی خوب به هر حال بازم بهترین برای وردپرس! وقتی وارد قسمت تنظیمات افزونه میشید ۹ بخش را مشاهده می کنید.بخش اول اطلاعات مربوط به ساخته شدن نقشه سایت و همچنین اطلاع رسانی به موتورهای جستجو را نشون میده که هیچ تنظیمی نداره، پس ما هم تو این آموزش کاری باهاش نداریم!

آموزش ایجاد نقشه ی سایت

بخش دوم تنظیمات پایه افزونه هست که بهتره همش رو حالت پیش فرض بمونه مگر اینکه همونطور که در بالا گفته شد مثل بعضی از سایت ها با افزونه مشکل داشته باشید و مجبور باشید تعداد پست در نقشه سایت را محدود کنید و یا اینکه بتونید میزان memory limit را در حدی که سرورتون ست کرده بالا ببرید. به هر حال اگه مشکلی ندارید بزارید همونطور بمونه.

افزونه نقشه سایت

تو بخش سوم شما میتونید قسمت هایی از سایتتون که وردپرسی نیست را هم در نقشه سایت وارد کنید. به طور مثال شما اومدید و رو صفحه اصلی سایت یک صفحه ایستا html گذاشتید و بعد رو یک سابدامین مثل blog وردپرستون را نصب کرید. حالا اگه میخواهید تو نقشه سایت این قسمت وردپرستون، اون صفحه ایستا هم وارد بشه لازمه که از این قسمت بصورت دستی آدرسش را وارد کنید. تنظیمات مربوط به Last Changed و Change Frequency و Priority را هم در قسمت آخر در موردشون صحبت میکنیم که شما میتونید در این قسمت هم اعمال کنید.

نقشه سایت وردپرس

بخش چهارم مربوط به اینکه بیایید به پست ها حق تقدم بدید. یعنی اینکه بخواهید پست هایی که نظرات بیشتری دارند، امتیاز بیشتری بگیرند. بهتره که به پست ها به یک میزان امتیاز بدید و در نتیجه گزینه اول را انتخاب کنید.

افزونه XML Sitemap Generator

بخش پنجم هم مربوطه به محل قرارگیری نقشه سایت هست، که اون هم بزارید رو حالت پیش فرض بمونه.

تنظیمات افزونه sitemap

قسمت های اصلی تنظیمات افزونه از اینجا شروع میشه!در بخش ششم شما مشخص می کنید که چه چیزهایی تو نقشه سایت بیاد و چه چیزهایی نیاد. این قسمت به چند عامل بستگی داره که حالا در ادامه بهشون اشاره میکنیم:
تنظیمات افزونه XML Sitemap Generator

  • Include homepage که میشه صفحه اصلی سایت که خوب باید تیک بخوره.
  • گزینه سوم به هیچ عنوان تیک نخوره.
  • Include static pages مربوط به برگه های سایت شماست که خوب خودتون باید ببینید آیا صفحات سایت شما ارزش قرار گرفتن در نقشه سایت را دارند یا نه؟ مثلا تو بعضی از سایت ها، برگه ها شامل مقالات و مطالب مفید میشن که باید ایندکس بشن در کل ایندکس برگه ها بد نیست.

آموزش ایجاد نقشه ی سایت

Include categories همونطور که از اسمش معلومه دسته ها را وارد نقشه سایت میکنه. اگه تو افزونه هایی مثل all in one زدید که دسته ها ایندکس نشن، اینجا هم نمیخواد تیک بزنید ولی اگه اونجا زدید ایندکس بشن که اینجا هم باید تیک بشه.
Include archives و Include author pages را هم اصلا نمیخواد تیک بزنید. یادتون باشه که تو افزونه های سئو هم جلوی ایندکسشون را بگیرید!Include tag pages هم مربوط میشه به تگ ها، که اگه تو افزونه های سئو گذاشتید تگ ها ایندکس بشن، بزارید تو نقشه سایت بیان وگرنه که لزومی نداره.
گزینه Include the last modification time که در حالت پیش فرض تیک خورده و بزارید بمونه که آخرین تغییرات هر بخش را نشون میده و خیلی به کار موتورهای جستجو میاد.در بخش هفتم می تونید استثناها را برای ایندکس نشدن مشخص کنید. مثلا اگه گذاشتید دسته ها تو نقشه سایت بیان و میخواهید یکسری از اون ها نیاد، تو این قسمت میتونید مشخص کنید. همچنین برای نوشته ها و برگه ها. فقط توجه کنید که استفاده از این قسمت فشار روی سرور را بالا میبره ولی خوب اگه واقعا به کارتون اومد ازش استفاده کنید.

ایندکس بهتر مطالب

این دو قسمت باقیمانده افزونه میتونه برای هر سایتی فرق کنه و ارائه یک فرم ثابت برای همه سایت ها غیر ممکن و کلا اشتباهه!در بخش هشتم شما میتونید مشخص کنید که هر بخش چند وقت یکبار تغییرات داره و به نوعی به روبوت ها میگین چند وقت یکبار مراجعه کنند به اون بخش. ولی به این مسئله دقت کنید که این مسئله خیلی روی روال کاری روبوت ها تاثیر نداره!

آموزش ایجاد نقشه ی سایت

نقشه سایت

اگه بخواهید این بخش را تنظیم کنید باید ۳ تا مورد را با هم در نظر بگیرید: اول اینکه تو سایت شما چند وقت به چند وقت نوشته جدیدی قرار میگیره؟ دوم اینکه آیا مطالب قدیمی را تغییرات توش میدید؟ سوم هم اینکه تو بخش ششم، انتخاب کردید که این قسمت (مثلا تگ ها) تو نقشه بیاد یا نه؟ چون اگه انتخاب نکرده باشید که اصلا این بخش هم برای اون قسمت مورد نظر لزومی نداره.بعد باید ببینید شما از کدوم دست سایت ها هستید؟ سایت هایی که روزانه پست دارند؟ یا اونهایی که هفتگی و یا ماهانه حتی سالانه پست میدن؟ درسته گفتیم که شاید روبوت ها زیاد به این قسمت توجه نکنند ولی خوب بهتره که بازه ها زمانی هم طولانی مدت نباشن.

مثلا صفحه اصلی سایت را حتی اگه به روز نمیشه نزاریم روی هرگز. چون ممکنه این دفعه به حرف شما گوش کنه!قسمت نهم افزونه هم برای اینکه شما نشون بدید اهمیت کدوم بخش از این موارد ایندکسی بیشتر از بقیست و به نوعی به کدوم باید بیشتر توجه بشه. تو این قسمت عدد در بازه های ۰٫۱ بین ۰ تا ۱ تغییر میکنه. کمترین حالت میشه ۰ و بیشترین حالت هم ۱٫ انتخاب حق تقدم تو این قسمت هم از سایتی به سایت دیگه متفاوته.

ساخت نقشه سایت

تو اکثر سایت ها صفحه اصلی عدد ۱ را میگیره. در مورد نوشته، برگه، دسته و تگ (هر کدام در صورت انتخاب برای ایندکس شدن) کاملا عدد انتخابی به سایت بستگی داره و به نوعی تجربی است و در کل باید دید اهمیت کدام بخش در سایت شما از همه بیشتر است؟ عنوان نوشته ها؟ برگه ها؟ تگ ها؟

 

مطالب مشابه

قوانین ارسال دیدگاه در وردپرس سیتی

  • ارسال دیدگاه نامرتبط با هر پست مجاز نیست.
  • هرگونه فعالیت تبلیغاتی در بخش دیدگاه‌ها ممنوع است.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.
  • هرگونه بی‌احترامی به کاربران، مدیران یا اشخصا حقیقی و حقوقی دیگر ممنوع است.
  • زبان اصلی وردپرس سیتی فارسی است؛ لطفا در هنگام ارسال مطالب از زبان فارسی استفاده کنید.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.

  1. کاوه گفته؛
    ۱۶:۳۰ ۱۳۹۳/۰۹/۱۳

    سلام من افزونه Yoast WordPress SEO نصب کردم و بعد Google XML اما می خواهم یک سیری صفحه ها مثل صفحه نوسنده و صفحه های که مثل صفحه ۱ صفحه ۲ صفحه ۳ این ها دیگه نیازی نیست در نقشه سایت باشه این اختیارات من کجا میتونم وارد کنم
    متشکرم

    • امید حسین آبادی گفته؛
      ۱۸:۲۵ ۱۳۹۳/۰۹/۱۳

      صفحه نویسنده در عنوان ها و متاهای yoast، بایگانی های نویسنده را noindex کنید.
      صفحه بندی را هم در عنوان ها و متاهای yoast، تنظیمات کلی تیک زیر صفحه های بایگانی فهرست راهنما نشود. را بردارید.
      موفق باشید

      • کاوه گفته؛
        ۰۱:۵۸ ۱۳۹۳/۰۹/۱۴

        سلام
        متشکرم از راهنمایی های که دادید
        من طبق راهنمایی های که دادید انجام دادم خیلی از شما و تیم سایت wpcity ممنونم

      • مجید شیری گفته؛
        ۱۶:۳۵ ۱۳۹۳/۰۹/۱۴

        🙂

  2. محمد گفته؛
    ۲۳:۲۳ ۱۳۹۳/۰۷/۲۷

    من این افزونه رو نصب کردم تنظیماتش رو هم انجام دادم !!
    http://ictpc.ir/index.php?xml_sitemap=params=
    اینم آدرسش !! ولی تو سه چهار تا سایت که آنالیز می کنن زدم همه شون ارور دادن که سایت مپ ندارم !!
    آیا بعد از تنطیم افزونه کار دیگه هم باید انجام داد ؟؟؟

    • محمد گفته؛
      ۱۴:۱۵ ۱۳۹۳/۰۷/۲۸

      چرا جواب سوالم رو ندادید ؟؟

      • محسن بینا گفته؛
        ۰۲:۳۶ ۱۳۹۳/۰۸/۰۱

        سلام شما سوالتونا دوباره بپرسید
        ایندفه خودم جواب میدم

      • محمد گفته؛
        ۱۲:۰۳ ۱۳۹۳/۰۸/۰۲

        به به آقا بینا !!!
        من این افزونه رو نصب کردم تنظیماتش رو هم انجام دادم !!
        http://ictpc.ir/index.php?xml_sitemap=params=
        اینم آدرسش !! ولی تو سه چهار تا سایت که آنالیز می کنن زدم همه شون ارور دادن که سایت مپ ندارم !!
        آیا بعد از تنطیم افزونه کار دیگه هم باید انجام داد ؟؟؟
        ———————–
        یک سوال دیگه البته ربطی به این نداره !! هزینه بهینه سازی و سئو سایت چقدر ؟؟ شما انجام میدید ؟؟

      • محسن بینا گفته؛
        ۱۹:۴۷ ۱۳۹۳/۰۸/۰۲

        شما بعد از تنظیم افزونه باید در گوگل وب مستر نقشه سایت را ثبت کنید
        اگه ثبتش درست بود و مشکلی نداشت گوگل خودش براتون ایندکس میکنه
        هزینه بهینه سازی و سئو سایت هم از ۳۰۰ تومن شروع میشه تا ۷ میلیون تومن هم هست
        بنده چون پشتیبانی کاربران هست فعلا سرم یکم شلوغه
        باتشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0